Oplossingen

Voor veel ondernemers en instellingen lijkt de weg naar een goede website vol met valkuilen. Gecko-Productions zoekt mee naar praktische oplossingen. Vaak is dat eenvoudiger dan je denkt, je moet alleen even goed de weg weten. En Gecko-Productions weet de weg.

Behalve ondersteuning om de koers te bepalen, voert Gecko-Productions desgewenst het hele traject naar een goede website uit. Van content management, vormgeving, digitale formulieren en hosting tot e-mailpaketten, bezoekersstatistieken en zoekmachineoptimalisatie. En altijd voor een scherpe prijs.

 • Content Management Systemen Open or Close

  Een contentmanagement systeem (CMS) is eenvoudigweg een programma op de webserver waarmee je zelf de inhoud van je site kan bewerken. Om zo'n systeem te gebruiken is geen enkele kennis van internet nodig, je kunt eenvoudig inloggen, door de site navigeren, een 'editor' openen, in de pagina typen en opslaan. De wijzigingen zijn onmiddelijk op je site zichtbaar.

  Gecko-productions biedt zo'n pakket gratis aan. Uitsluitend de uren om het cms te installeren en in te richten worden gerekend.

  Hoe kan dat?
  Door de ontwikkeling van open source software kun je zo'n cms vrij gebruiken. De laatste jaren zijn dit soort pakketten zo uitgebreid en betrouwbaar geworden, dat nu iedereen gratis en veilig een goed cms kan gebruiken.

  Na veel proefdraaien met verschillende pakketten heeft Gecko-Productions gekozen voor Joomla en Wordpress. Voor de redacteur heel gebruiksvriendelijke systeemen die in een paar uur te installeren zijn.

  Onderhoud

  Zoals alle sofware is het belangrijk dat er regelmatig updates en back-ups gedaan worden. Zo blijft je website beschermd tegen hackers die mallware willen installeren. Dit onderhoud kan worden uitgevoerd op basis van een doorlopend onderhoudscontract zodat je site altijd van de laatste software is voorzien. 

 • Hosting Open or Close
   

  Een hosting-pakket is een stukje harde schijf op een webserver dat je huurt om je site op internet te laten zien. De 'host' is het bedrijf die dat voor je faciliteert. 

  Hosting keuze
  Gecko-Productions helpt je graag bij het kiezen van een host en een pakket dat bij jou past.
  Als je een content management pakket wilt laten inbouwen moet het hostingpakket aan bepaalde eisen voldoen. Gecko-Productions doet al jaren tot volle tevredenheid zaken met dezelfde host. Je begrijpt dat in dat geval de voorkeur uitgaat naar die hostingpartij.

 • Ondersteuning Open or Close

  Heb je al een website die nodig eens opgefrist moet worden, heb je niet genoeg tijd of technische kennis om een nieuw project in goede banen te leiden? Dan kan Gecko-Productions je daarbij ondersteunen. Of het nu gaat om een nieuwe of een bestaande website, Gecko-Productions helpt je om tot het gewenste resultaat te komen.

  Gecko-Productions is al vele malen ingeschakeld door bedrijven en lokale overheden om problemen op te lossen, een project te begeleiden of de capaciteit van een bestaand team aan te vullen.

  Door gedegen kennis van internettechnologie, content management en webrichtlijnen is Gecko-Productions een goede partij om je te ondersteunen voor een redelijk tarief.

 • Social media Open or Close

  Het gebruik van social media is niet meer weg te denken, maar is het belangrijk voor jouw organisatie om op al die platforms aanwezig te zijn? Voor veel organisaties is het een uitkomst, maar vergeet niet dat het om 'sociale' media gaat, interactie tussen mensen. Alleen berichten plaatsen is niet voldoende, je moet die interactie aan gaan.

  Laat je door Gecko-Productions informeren over wat een goede strategie is om succesvol gebruik te maken van sociale media en neem contact op.

 • Trainingen Open or Close

  Gecko-Productions verzorgt trainingen op maat om je website te kunnen beheren en om er voor te zorgen dat je site succesvol is en blijft. Leer alle ins en outs die voor jou op het web relevant zijn, elke training is toegespitst op jouw praktijksituatie en jouw aanwezigheid op het web.

  Beschikbare trainingen zijn:

  • Webschrijven
   Schrijven voor het web is heel anders dan voor papier, we belichten de verschillen en maken een analyse van je site.

  • Zoekmachine opimalisatie (SEO)
   SEO (search engine optimisation) lijkt ingewikkelder dan rakettechnologie, maar is essentieel voor het slagen van je site, leer in een paar uur de basics.

  • Google Analytics
   Hoe kun je deze gratis dienst inzetten om te ontdekken wat je bezoekers op je site zoeken en hoe kun je ze het best bedienen?

  • CMS
   Leer je content beheren in het CMS dat voor jouw site gebruikt wordt.

  Neem contact op als je meer wilt weten.

 • Zoekmachine optimalisatie, SEO Open or Close

  Bij de meeste websites komen 80 to 90% van de bezoekers binnen via een zoekresultaat van Google. Dat betekent dat zo'n zoekmachine de informatie op je website wel moet kunnen vinden. Zoekmachine optimalisatie noemen we dat of 'search engine optimization' (SEO).

  Zonder goede SEO krijg je geen bezoekers naar je site, de techniek en de structuur van je site moet goed in elkaar zitten maar vooral ook je teksten.

  Gecko-Productions kan je helpen bij alle aspecten die nodig zijn om je website vindbaar te maken. Behalve het schrijven van goede webteksten kun je ook een training krijgen om zelf te zorgen dat je site gevonden wordt en dat dat ook zo blijft.